Arriben les fases supracomarcals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Sant Esteve Sesrovires, Cornellà i El Prat de Llobregat acolliran les Finals Nacionals de voleibol i gimnàstica rítmica individual.

Un cop disputades les lligues comarcals del Consell Esportiu del Baix Llobregat en esports d’equip (bàsquet, futbol sala, futbol 7, handbol i voleibol) i les jornades en esports individuals (atletisme, cros, aquataló, ciclisme, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, gimnàstica aeròbica, judo, karate, natació, patinatge artístic i tennis taula) als 30 municipis de la comarca, es posa en marxa l’àmbit territorial i nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC).

L’estructura dels JEEC estableix tres àmbits d’actuació: àmbit local, àmbit territorial i àmbit nacional amb un sistema de superació de fases que es proposa per donar una continuïtat als esportistes.

L'objectiu principal és el foment de la pràctica esportiva com a eina educativa, participativa i convencional del màxim número de joves escolars. Aquesta pràctica és compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics (responsabilitat, solidaritat, respecte, compromís, tolerància, treball en equip, acceptació de les normes,...).

Podeu descarregar-vos tota la informació, els esports convocats, categories, les diferents seus repartides per tota Catalunya, horaris i normativa a una nova secció que s’ha creat dins del web del Consell Esportiu Baix Llobregat:

http://www.cebllob.com/cebllob06/seccion.aspx?IdSeccion=107

Novetat

Com a novetat per aquest curs 2015-16 a la fase territorial i nacional hi haurà reconeixements al valors esportius, que premiaran les accions de joc net dels diferents agents (entrenadors i esportistes), potenciant les actituds positives i cíviques en les diferents competicions de tota Catalunya.

Al Baix Llobregat i de la mà dels ajuntaments col·laboradors organitzarem les següents Finals Nacionals:

Finals Nacionals de Voleibol Aleví:

  • FEMENÍ (Nivell A i B), dissabte 28 de maig en horari de matí i tarda al Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Esteve de Sesrovires.
  • MASCULÍ (Nivell A i B), diumenge 29 de maig en horari de matí i tarda al Pavelló Espai Esportiu Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Final Nacional de Gimnàstica Rítmica Individual, 4 de juny al CEM Estruch (El Prat de Llobregat), en horari de matí: inici 9.30 i horari tarda: 16.00h

Redacció / Foto: CEBLLOB


 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix