Condemnen José Gálvez a pagar més de 26.000 euros a la UE Cornellà

Segons el diari Sport i el web del club, la sentència considera que l'expresident va ometre el deure de presentar les liquidacions d’IVA dels períodes del 2010 al 2012.

Segons la informació apareguda el portal web de la UE Cornellà i en el diari Sport, a través del seu corresponsal Javier Merino que alhora exerceix en el departament de comunicació de la UE Cornellà, el jutjat de Primera Instància de Sant Feliu de Llobregat “ha dictat sentència favorable a la UE Cornellà en l’acció de responsabilitat civil que el club va interposar contra l’expresident, José Gálvez.”

Els dos mitjans de comunicació expliquen també que “el jutjat considera provat que Gálvez va ometre el deure de presentar les liquidacions d’IVA dels períodes del 2010 al 2012 i ho va fer, a més, extralimitant-se del poder que li conferien els estatus i usurpant les funcions d’altres membres de la junta, considerant així que l’expresident com a únic responsable dels actes, i exculpant a la resta de membres de l’anterior junta directiva, tal com el sr. Gálvez va intentar provar, sense èxit durant el procés judicial, considerant a més que sent coneixedor de les obligacions fiscals va decidir no complir amb les mateixes.”

A més, sempre segons aquests dos mitjans de comunicació, “la mala gestió va dur a un perjudici a l’entitat de 26.151,28 euros. A aquesta quantitat se li haurà de sumar els interessos legals des del moment de la interposició de la demanda”. A més, “el jutge també condemna José Gálvez al pagament de la totalitat de les costes judicials”. Cal destacar també que aquesta decisió judicial no és ferma per la qual cosa l’expresident té la possibilitat presentar un recurs.

Recurs

Precisament, La Premsa del Baix s’ha posat en contacte amb l’expresident José Gálvez que ha manifestat “que la cosa no quedarà així. Tinc intenció de presentar un recurs davant d’aquesta decisió judicial perquè considero que és totalment injusta”. D’altra banda, la nostra publicació i el seu redactor en cap, Marçal Fontanals, van ser declarats ‘non grats’ per la junta directiva de la UE Cornellà, continuant així el seu veto permanent informatiu des de l’àrea de comunicació de l’entitat esportiva i la junta directiva, per la qual cosa no els podem oferir la versió dels fets de la junta directiva ni tampoc hem tingut la possibilitat de disposar de la sentència judicial -per escrit- sobre el cas com és habitual en La Premsa del Baix quan es publica aquest tipus de notícies.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix