Gavà, seu del Campionat Escolar d’Atletisme per a disminuïts psíquics

L’esdeveniment, que va aplegar més de 400 esportistes, va tenir com a objectiu fomentar la pràctica de l’esport i les relacions socials en aquest col·lectiu.

L’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà va ser escenari del Campionat Escolar d’Atletisme de Catalunya per a disminuïts psíquics en la seva trenta-sisena edició. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).

La competició gavanenca va ser la primera de les dues jornades en què s’ha dividit aquest campionat on hi han participat 441 esportistes de 23 escoles d’educació especial d’arreu de Catalunya, amb edats compreses entre els 8 anys i la franja dels 19 anys, que és el màxim a que estan arribant aquestes escoles d’educació especial. En aquesta jornada s’hi han inclòs, entre altres modalitats, curses de velocitat, curses adaptades de caminar assistit, curses de caminar en cadira de rodes, proves de salt de llargada, i proves de llançament de pes. La segona part del d’atletisme es disputarà el proper dijous, 12 de maig.

Segons el seu vicepresident d'ACELL, Joan Lluís Monteys, aquest esdeveniment té un doble objectiu que passa “primer per fer que tots els participants siguin protagonistes, per això tenim un podi especial de vuit on absolutament tots els que participen tenen medalla, i segon per fomentar l’esperit d’equip.”


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix