Més de 1.100 atletes s’apleguen a Cursa Popular Vila de Sant Boi

Una part de la recaptació va tenir una finalitat solidària, ja que es va destinar a l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

El Club d'Atletisme Sant Boi va organitzar la Cursa Popular Vila de Sant Boi amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi. La participació global en aquesta edició ha estat de 1.173 atletes (695 als 10 km, 265 als 5 km i 213 a la cursa KIDS per a infants).

Juan Manuel Álvarez Ramos (32'04"), en la categoria masculina, i Angelica Samuelsson (40'44"), en la femenina, van serels campions a la prova de 10 quilòmetres disputada amb sortida i arribada a l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda. A la tradicional cursa de 10 km se li ha afegit en aquesta ocasió una de més curta, de 5 km de recorregut, amb l'objectiu principal d'esperonar la participació de corredors i corredores que s'inicien en el món del 'running' . Marc Fernández i Marta Castillejo van ser els primers classificats, mentre que Hugo Jiménez i Irati Barragán, per un costat, i Nil Torres i Alba Guerrero, per l'altre, van encapçalar les prova KIDS de 860 i 460 metres.

Festa solidària

La Cursa Popular Vila de Sant Boi va tenir, un cop més, una finalitat festiva i solidària.I és que mig euro del cost de cada inscripció es va destinar a l' Obra Social de Sant Joan de Déu. Com és habitual, els i les atletes van passar per l'interior del recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi. A més, diversos grups d'animació han acompanyat el pas dels corredors i corredores en els diferents punts quilomètrics del recorregut.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi