Elisabeth Álvarez, millor esportista de Gavà la temporada 2014-2015

La ciutat va celebrar la segona edició de la Nit de l’Esport a l’Espai Maragall on es va guardonar clubs i esportistes locals.

L’Espai Maragall va acollir la segona edició de la Nit de l’Esport de Gavà. Un acte on es va reconèixer el treball i els mèrits obtinguts pels clubs i esportistes locals durant la temporada 2014-15.

Aquest any, com a novetat la ciutadania ha votat al millor esportista local del 2015, d’entre set candidatures. El procés va rebre de 1413 votacions que van donar com a guanyadora a Elisabeth Àlvarez, campiona del món de kick-boxing del Club Mugendo Gavà. Álvarez ha estat triada per 648 persones que van considerar que era la mereixedora de rebre aquest guardó. En aquest apartat, els altres nominats eren el pilot de cotxes. Pepe Oriola; la llançadora de martell, Laura Redondo; l’esportista Dani Comas; l’atleta Marc Alcalà; Roser Jonás, membre de la Selecció Espanyola Absoluta al Campionat Europeu de Softboli Teresa Cabanillas, jugadora del Bàsquet CBS Barça.

Més de 100 diplomes

La Nit de l’Esport va donar més de 100 diplomes premiant un total de dinou entitats diferents com són Club Bàsquet Gavà, Club Handbol Gavà, Club Voleibol Gavà, Gavà Freestyle, Ume, Ac Molinos Veterans, Projecte Softball, Club Atletisme Gavà, Club Mugendo, AEE Institut Bruguers, Club de Pesca, Club Futbol Sporting Gavà, Gavà Triatló, Club Beisbol i Softbol Gavà, Escola CF Gavà i Fútbol Sala.

Altres guardons van ser per esports col·lectius on equips de catorze clubs van ser premiats, 52 esportistes individuals es van endur el reconeixement de la seva ciutat i 6 entitats van ser guardonades per la seva tasca i organització d’esdeveniments destacats. Com a novetat, enguany es reconeixia a les joves promeses, un total de 28 esportistes van pujar a recollir el seu diploma. A més, 10 persones van estar nominades per les seves pròpies entitats i van rebre el reconeixement a la seva tasca en valors.

La Nit de l’Esport va comptar amb les actuacions a càrrec del grup coral Top Teen i de l’escola de ball El Muro.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix