Els Vikings Volei Club, a la recerca d’un ascens històric

L’equip de Juan Carlos Moreno jugarà la Fase Final de Primera Divisió Nacional a Valladolid on intentarà aconseguir una plaça per a la Superlliga 2.

El primer equip masculí del voleibol pratenc, els Vikings, es van classificar per disputar la fase d’ascens a la Superlliga 2 després de finalitzar la Lliga de Primera Nacional (grup B) en la segona posició de la classificació. És la culminació d’una gran temporada realitzada pels homes que dirigeix Juan Carlos Moreno en el primer any a la categoria. El passaport per a la Fase Final el van aconseguir a una jornada per a la conclusió de la temporada regular.

Juan Carlos Moreno considera que “és un gran èxit esportiu per a l’equip però, sobretot, per a l’entitat que està treballant per a la promoció d’aquest esport a la ciutat. Un fet com aquest ens pot ajudar molt”. D’altra banda, Moreno assegura que “el nostre objectiu inicial era aconseguir la permanència en el primer any a la categoria, però ens hem superat a base d’un gran treball de tot l’equip”. De la Fase Final, el tècnic dels Vikings explica que “per estadístiques som l’equip més fluix de tots els que disputarà la fase d’ascens” però afirma que “anem a Valladolid amb molta il·lusió i amb el convenciment que podem fer coses importants.”

La competició

La Fase Final de Primera Divisió Nacional se celebrarà a Valladolid entre els dies 22 i 24 d’abril. Una competició que coronarà el millor equip espanyol de la categoria i, a més, es donaran els bitllets per a jugar el proper any a la Superlliga 2 on esperen estar els Vikings Volei Prat, convertint-se en el segon equip de la ciutat en el tercer equip en jugar en una categoria nacional després del futbol i bàsquet. Juntament amb els potablava, també estaran a la Fase Final el SAD Recuerdo de Madrid, Tarragona 2017 SPiSP,, MRW Almoradí Voleibol (Alacant), Santo Domingo VB Petrer (Alacant) y els organitzadors, la Universidad de Valladolid.

Els partits es jugaran en el Poliesportiu Fuente La Mora en una competició que començarà divendres al matí i acabarà amb la gran final, que es jugarà diumenge a les 12 hores. Els sis equips participants que lluitaran pel títol i ascens han quedat agrupats en dos grups on els dos millors classificats de cada un es creuaran en les semifinals i els dos vencedors jugaran la final. El sorteig va enquadrar en el grup A la Universitat de Valladolid, Santo Domingo VB Petrer i els Vikings Volei Prat; i en el grup B al SAD recuerdo, Tarragona 2017 SPiSP i MRW Almoradí Voleibol.

Redacció / Foto: Viking Volei Club

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix