Més de 500 triatletes participen en la cinquena edició del Fasttriatló

Nan Oliveras i Laia Conesa, en Sprint, i Víctor Dobaño i Clara Peso, en SúperSprint, van ser els guanyadors.

El Canal Olímpic de Catalunya va acollir diumenge passat 17 d'abril la cinquena edició del Fasttriatlón Canal Olímpic de Catalunya, una prova ja consolidada en el panorama català d'aquest esport. Més de 500 triatletes van participar en la competició. Les proves de natació i atletisme van transcórrer dins de les instal·lacions castelldefelenques, mentre que la prova ciclista va discórrer per un circuit extern.

Els resultats

La prova es va dividir en dues modalitats diferents: Sprint i SúperSprint. El triatleta olotí Nan Oliveras, del Fasttriatló-CN Mont, es va imposar amb un crono de 54'47” en la modalitat Sprint. Jordi Garcia (Fasttriatló-CN Mont, 54'59”) i mentre que Genis Grau (Prat Triatló 1994, 56'11”), van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Laia Conesa (Fasttriatlo-CN Mont, 1h05’51’’), seguida de Juliana Villasante (Fasttriatló-CN Mont, 1h06’56’’) i Anabel Gracia (Fasttriatló-CN Mont, 1h07’38’’).

D’altra banda, a la prova de SúperSprint, Víctor Dobaño, del Prat Triatló 1994, va guanyar amb un registre de 39’08’’. Ernest Cotonat (CN Catalunya, 40’57’’) va ser segon i Ivan Simón (Club Proam, 41’48’’) fou tercer. A la categoria femenina, la guanyadora v ser Clara Peso (Prat Triatló 1994, 49’11’’). Nicola Ball (Llicencia de dia, 51’36’’) i Ivet Rubio (53’22’’) van acabar en tercer i quart lloc respectivament.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix