El jutge arxiva la querella d’Andrés Manzano a José Gálvez

L’actual Director General de la UE Cornellà va demandar l’expresident del club per unes declaracions realitzades en una entrevista concedida a La Premsa del Baix.

El jutge de Primera instància i Instrucció Número 2 de Cornellà de Llobregat ha determinat sobreseïment lliure i, per tant, arxiva la demanda per un presumpte delicte de calúmnies i injúries que va presentar l’actual Director General de la UE Cornellà, Andrés Manzano, arran d’unes declaracions que va realitzar José Gálvez, expresident del club, en una entrevista concedida a La Premsa del Baix.

En aquesta entrevista, Gàlvez afirmava que “Andrés Manzano havia cobrat, sense el meu coneixement, comissions amb xecs al portador”. A més, va assegurar que a l’actual Director General de la UE Cornellà se li va reclamar la suma de 33.362 euros sense justificar després d’una revisió de la comptabilitat en concepte de gestions que no havien estat encarregades o reconegudes per a la UE Cornellà, i que jo sàpiga no ha tornat”. Durant l’entrevista també va manifestar que “em consta que es van fer xecs al portador per valor de menys de 3.000 euros, signats pel sr. Mas i el sr. José Antonio Cruz i rebuts per Andrés Manzano en concepte de comissions, a més del sou que tenia per al seu treball al club.”

El jutge considera, després d’haver practicat les diligències per aclarir els fets, que aquests no són constitutius de cap delicte. La sentència no és ferma per la qual cosa el sr. Andrés Manzano -a la fotografia- podria presentar un recurs a la decisió judicial.

Veto a la nostra publicació

La Premsa del Baix i el seu redactor en cap, Marçal Fontanals, van ser declarats ‘non grats’ per la junta directiva de la UE Cornellà, oficialitzant i continuant així el seu veto permanent informatiu des de l’àrea de comunicació de l’entitat esportiva i la junta directiva, per la qual cosa no els podem oferir la versió d’Andrés Manzano com a Director General de l’entitat esportiva.

Redacció / Foto: www.andresmanzano.com

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix