Demanen un control en l’ús de les instal·lacions esportives municipals

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà (CEC-CPC) considera que és l’Ajuntament el que hauria de mirar quina és la utilització que es dóna a unes infraestructures públiques “que hem pagat entre tots”.

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà (CEC-CPC) va mantenir recentment una reunió amb la directiva de la UE Cornellà i al seu Director General, Andrés Manzano, en la qual el grup municipal va deixar molt clar que no estava d’acord en la manera de com estava operant una empresa privada en el Nou Estadi Municipal (també ho fa en altres instal·lacions esportives com el Basket Almeda i el camp del Fontsanta-Fatjó). Segons Vidal Aragonés, regidor del CEC-CPC, unes instal·lacions esportives públiques “pagades per tots els ciutadans de la ciutat” i els va comunicar als directius presents que “hauria d’haver-hi un control únic per part de l’Ajuntament.”

En un altre ordre de coses, la nostra publicació ha pogut comprovar com l’empresa s’ha afanyat a treure les imatges i vídeo del seu web que els relaciona amb la utilització de les instal·lacions esportives cornellanenques.

Cap conveni

A més, el principal grup de l’oposició ha fet saber a la nostra publicació que continuarà treballant sobre aquest polèmic tema per trobar una solució a una situació que ha creat una gran alarma social. Així, CEC-CPC ha demanat més informació a l’actual equip de govern sobre el conveni signat entre la UE Cornellà i l’Ajuntament i ha preguntat també si “des del consistori s’ha realitzat un seguiment de l’ús de les instal·lacions". D’altra banda, Vidal Aragonés ha confirmat que “l’Ajuntament no té cap mena de conveni amb aquesta empresa per a la utilització de les diferents instal·lacions esportives municipals”. Així ho va fer saber l’equip de govern del PSC, amb Antonio Balmón al capdavant, en un mail en resposta a la pregunta formulada en el Ple de febrer.

Veto permanent

Fa unes setmanes, La Premsa del Baix i el seu redactor en cap, Marçal Fontanals, van ser declarats ‘non grats’ per la junta directiva de la UE Cornellà, oficialitzant i continuant així el seu veto permanent informatiu des de l’àrea de comunicació de l’entitat esportiva i la junta directiva, per la qual cosa no els podem oferir la versió del club.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix