L’Handbol Gavà perd la categoria nacional

Els blaugrana van consumar el descens matemàtic aquest cap de setmana després de perdre davant del líder, el BM Granollers B.

El Baix Llobregat tindrà un representant menys la propera temporada a la Primera Estatal masculina. L’equip sènior A masculí de l’Handbol Gavà va perdre la categoria a cinc jornades per al final de la Lliga a Primera Estatal. La derrota dels blaugrana davant de l’actual líder del grup, el BM Granollers, a casa els va deixar matemàticament sense opcions de continuar lluitant per la permanència. Així doncs, l’any vinent jugaran a la Lliga Catalana.

Segons el president del club blaugrana i entrenador del conjunt en aquests darrers partits, Joan Castañera, “la dinàmica que portaven ja ens feien preveure que això passaria. Tot i això, l’equip està donant la cara i competint els partits. Lluitarem el que resta de lliga per guanyar els partits i evitar quedar cuers.”

Redacció / Foto: El Brugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix