Les platges de Castelldefels i Gavà acullen un concurs internacional de pesca

Es tracta de la competició més important a nivell mundial en la modalitat surfcàsting i en ella hi participaran 82 parelles de 19 nacions diferents.

Les platges de Castelldefels i Gavà acolliran, aquest cap de setmana, l'esdeveniment internacional més important a nivell mundial de pesca des de costa (modalitat surfcàsting). Hi participaran 164 pescadors (82 parelles) de 19 nacions, gran part d'ells membres dels equips nacionals, campions del món i els líders mundials d'aquesta modalitat.

Segons l’organització “les nostres platges, per la seva configuració d’arena fina, amplada i condicions d’accessibilitat resulten ideals per fer-hi esdeveniments d’aquest caire on, sobretot, es pesquen llises palometes i llobarros”.

El programa d’activitats comença avui divendres amb les recepcions i el sorteig de les parelles per establir el lloc que ocuparan i una xerrada col·loqui, entre d’altres. La competició pròpiament dita arrencarà dissabte, a les 16 hores, i clourà diumenge a les 13 hores. Les classificacions seran per parelles i les puntuacions seran obtingudes a través de l’amidament de les captures. Totes les peces es retornaran a l’aigua amb vida després de ser mesurades.

Es donaran premis econòmics a les deu millors parelles, el més important els quals de 2.000€, i canyes de pescar, i a la desena restant fins a arribar a la posició 20, se’ls obsequiarà amb material esportiu. També rebrà un reconeixement la parella que hagi pescat la peça més grossa, sempre i quan pesi més de 900 grams.

Redacció / Foto: Yuki Masters

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix