Ja està aquí el VII Torneig Mini Baix del CB Gavà i ACCeDE

L’esdeveniment esportiu comptarà amb més de 30 partits i diferents activitats solidàries.

La setena edició del Torneig Mini Baix, que organitza de forma conjunta el CB Gavà i ACCeDE, se celebrarà dissabte 19 de març a les instal·lacions de Can Tintoré. El president del CBG, Josep Maria Barrabés, destaca que “la presència de prop de 400 jugadors i jugadores més les seves famílies avalen aquest torneig que després de set anys està plenament consolidat”. Barrabés també va voler destacar l’ajuda i implicació dels voluntaris i voluntàries sense ells el torneig no seria possible. Enguany prop de 100 voluntaris entre entrenadors, entrenadores, delgats, delegades, directius i jugadors i jugadores seran els encarregats de vetllar pel bon funcionament del torneig”. Totes aquestes persones començaran a muntar a les 7 del matí i estaran a disposició dels equips participants dins la finalització del torneig fent tasques d’organització, logística, muntatge, anotadors i taules entre d’altres.

Apadrinament

Durant l’acte de presentació es va aprofitar per presentar el programa d’apadrinament que l’ONG ACCeDE posa en marxa a l’escola Adengur de Woldiya on estan desenvolupant el seu projecte de solidaritat i cooperació. El president d’ACCeDE, Xavier Esteban, va explicar que “aquest programa neix amb l’objectiu d’assegurar i consolidar el nostre projecte. Apadrinar un nen de l’escola Adengur permetrà al mateix gaudir de l’esport tal com ho fem nosaltres aquí, disposar d’un àpat saludable els dies d’entrenament, de material escolar que l’ajudi als seus estudis i del material esportiu necessari per a la realització de l’activitat.”

Esteban també va deixar clar que “per tal de ser apadrinat, s’hauran de complir un seguit de condicions, com ara el compromís del nen o nena, tant d’anar a l’escola com als entrenaments i un progrés adequat als seus estudis”.

A la carpa ACCEDE del Torneig, tothom que hi vulgui tindrà la possibilitat de conèixer més de prop aquest projecte i les persones interessades podran omplir el full d’inscripció. El vessant solidari també arribaran de la mà de l’Escola de Música Alba Massana i l’Escola Bing Bang que ens oferiran diferents actuacions musicals, a més hi haurà un Two-ball solidari i bar solidari.

El regidor d’esports, German Barrena va mostrar la seva satisfacció per poder acollir a la ciutat un esdeveniment d’aquestes característiques. Segons Barrena “es tracta d’un torneig que ajuda a fer ciutat i on tens la possibilitat de passar una jornada esportiva, lúdica i solidària en família. Per tant només desitjar que faci un bon dia i animar a tothom a passar per Can Tintorer a gaudir de qualsevol de les propostes programades pel CBG i ACCeDE.”

Els partits de la VII edició del Torneig Mini Baix s’iniciaran a les 9.30 del matí. En total prop de 30 equips de categoria premini i mini tant masculins com femenins es dividiran en 8 grups de quatre equips jugant semifinals i finals. A més d’aquestes categories, els nens i nenes de l’escola també faran els seus partits. En total es disputaran un total de 34 partits.

Continuïtat

Josep Maria Barrabés continuarà com a president del CB Gavà. La seva candidatura ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions i per tant ha estat escollida de forma automàtica. El nou grup que dirigirà l’entitat fins a l’any 2022 afronta aquesta responsabilitat. Per Barrabés és el seu tercer mandat i afirma que “l’afronta igual que la resta de l’equip amb il·lusió i ganes de seguir treballant en benefici del club.”

Redacció / Foto: CB Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix