Inscripcions obertes per participar en la CX Cursa Delta Prat

S’ha renovat el conveni amb CatalunyaCaixa per al patrocini d’una cursa que presenta com a novetat la concessió d’un premi al millor equip masculí i femení.

El proper 29 de maig tindrà lloc la CX Cursa Delta Prat 2016, el gran esdeveniment del running que omple els carrers d’El Prat de Llobregat i recorre la ciutat amb gran esperit festiu. Aquesta serà la dissetena edició de la cursa popular organitzada pel Periòdic Delta i el Pratenc Associació d’Atletisme. Com en anys anteriors, CatalunyaCaixa col·labora en aquest esdeveniment atlètic que ha esdevingut un clàssic de primer nivell entre les curses urbanes de fons de deu quilòmetres.

Acord de col·laboració

Aquesta col·laboració ha quedat palesa amb la signatura del conveni entre les tres parts a càrrec de Patrícia Galdames, presidenta del Pratenc AA, Josep Maria Canalias, director del Periòdic Delta i Ignasi Martínez, Director de Zona de CatalunyaCaixa.

Segons aquest acord, CatalunyaCaixa, enguany ja integrada en el Grup BBVA, segueix com a principal entitat col·laboradora. L’aposta de CX per aquest esdeveniment esportiu és clarament la traducció de la seva Banca Km.0–Banca de proximitat, lligada al foment de les entitats i activitats del territori, aquelles que la gent sent com a pròpies, i la proximitat al dia a dia de les persones. El foment de l’esport i el vincle que la CX Cursa Delta Prat crea al territori i la seva gent són elements claus de la renovació del compromís de CX amb la cursa.

Arran de la signatura del conveni, ja s’ha activat el web www.cxcursadeltaprat.org amb tota la informació de la cursa i s’ha obert el termini d’inscripcions que serà vigent fins al 25 de maig.

Circuit de cinc quilòmetres

La CX Cursa Delta Prat, consta d’un circuit homologat de dues voltes de cinc kilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier. Gran part de l’èxit de la cursa és el seu recorregut, ja que transcorre en un terreny planer i, per tant, és molt apreciada pels corredors perquè és idònia per millorar marca.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és que hi haurà premi al millor equip masculí i femení. El guanyador serà aquell club que obtingui el millor crono, sumant els temps dels 4 primers classificats masculins i femenins. En paral·lel, la CX Cursa Delta Prat organitza una sèrie de curses infantils que tindran lloc el mateix dia.

Redacció / Foto: PD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix