Comença la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol

El CBS Sant Boi és un dels grans favorits per conquerir el títol, però Viladecans i Projecte Softball Gavanenc també volen dir moltes coses durant la competició.

Aquest cap de setmana comença la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol amb la participació de tres equips de la comarca: el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el Projecte Softball Gavanenc.

Un dels favorits per guanyar la Lliga serà el CB S Sant Boi de Xavier Civit. Ja ho ha demostrat recentment guanyant el títol del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor, i ara té el repte de conquerir l’Estatal. Per això el tècnic compta amb un equip molt competitiu que

Una de les novetats d’enguany de les gavanenques erà la del seu nou entrenador, Frank Sánchez. Un tècnic d’origen cubà  i ex del CB Viladecans que substituirà Sara Muñoz. Cal destacar com a novetats la llançadora Laia García (CB Viladecans), l’infield Marina Estoquera (CBS Sant Boi) i Amanda Castilla (CBS Barcino). Sánchez té com a objectiu millorar el balanç de victòries i derrotes de l’any passat.

D’altra banda, Josep Segura és el tècnic del CB Viladecans -foto- que tindrà com a objectiu millorar els resultats de la passada temporada. L’equip d’enguany de les grogues-i-negres està marcat per la seva joventut on cal destacar la jove llançadora equatoriana i internacional amb el seu país, Coraima León.

Primera jornada

Els aparellaments de la primera jornada on participen els equips baixllobregatins són CBS Rivas-CBS Sant Boi, Projecte Sorftball Gavanenc-Bizkorrak OBB Orio i Atl. San Sebastian-CB Viladecans. La resta de rivals de les baixllobregatines en les properes jornades seran els següents: Antorcha de València i Dridma Rivas Ciudad del Deporte.

Redacció / Foto: RFEBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix