La XXI Mitja Marató va aplegar més de 1.700 atletes

Neil Berry i Sara Prescoli es van imposar a la distància dels 10 quilòmetres.

Aquest diumenge es va celebrar la vint-i-unena edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, una prova esportiva plenament consolidada en el calendari d’atletisme que va aplegar més de 1.700 participants. La cursa fou organitzada pels ajuntaments de Gavà i Castelldefels i Zona VIP Events amb la col·laboració del Club Atletisme Gavà i la Federació Catalana d’Atletisme.

Resultats

La Mitja va tenir la sortida a l’avinguda de Joan Carles I i l’arribada a l’Estadi Municipal la Bòbila sota les distàncies de mitja marató, 10 km i la cursa de dones sota un recorregut de 5 quilòmetres.

A la cursa dels 10 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Neil Berry, amb un temps de 32’34’’. A la femenina, la primera classificada fou Sara Prescoli (CA Olesa) amb un registre de 39’48’’.

D’altra banda, a la Mitja Marató, els vencedors van ser Juan Manuel Álvarez (Prorunners Barcelona, 1h12’11’’) i Miriam Carbonell (1h32’09’’). Mentrestant, a la cursa femenina dels cinc quilòmetres, Marta Nogueira (Unió Atlètica Lleida) va ser la primera classificada amb un temps de 20’01’’.

Vessant solidària

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà va destacar també per la seva vessant solidària. En aquest sentit, va col·laborar amb la Plataforma Gavà Solidària i amb la Fundació Asdent de malalties minoritàries, entre d’altres. El dia de la cursa la Marató la Fundació va tenir un estand on es va donar informació sobre les malalties minoritàries i com es podrà col·laborar.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix