Arrenca el cap de setmana la fase decisiva a la Lliga EBA

CB Cornellà, CB Santfeliuenc i ABB Castelldefels lluitaran per l’ascens, mentre que el BC Martorell ho farà per a la permanència.

Tot és a punt per l’inici de la segona fase de la temporada a la Lliga EBA amb la participació de quatre equips del Baix Llobregat. Tres –Cornellà, Santfeliuenc i Castelldefels- lluitaran en el grup C-1 per una de les tres places que donen el passaport per a jugar el playoff d’ascens a LEB Argent, mentre que el Martorell ho farà en el grup C-2 on intentarà assolir la permanència a la quarta categoria del bàsquet nacional. 

La jornada en el grup d’ascens comença amb un plat fort. El CB Cornellà s’estrena al Parc Esportiu Llobregat rebent al CB Santfeliuenc (27 de febrer, 19 h). Els de Marc Solanes, sense gaires possibilitats de classificació (accedeixen a aquesta fase amb 0 victòries i 8 derrotes), s’enfrontaran davant del conjunt de Mateo Rubio (3/5) -foto- que té l’objectiu d’estar, per cinquena vegada, en els playoff. D’altra banda, l’ABB, finalista a la Lliga Nacional Catalana EBA, es desplaça a la pista del CB Mollet 27 febrer, 19.45 hores).

En el grup de permanència, el BC Martorell de Xavi García (accedeix amb 4 victòries i 4 derrotes) rep a la seva pista al Vive El Masnou (5/3) aquest diumenge 28 febrer a les 18 hores.

Redacció / Foto: Esport blanc i blau

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix