El 17è Saló de la Immersió obre avui les seves portes

La fira monogràfica, que se celebra a la Fira de Cornellà, supera el centenar d’expositors i incrementa notablement la presència internacional.

L’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, inaugura avui el dissetè Saló de la Immersió. Estarà acompanyat pel Director General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, Sergi Tudela. Es tracta de la fira monogràfica més veterana de l’Estat en expositors i visitants. Tres dies de fira que reunirà tot allò relacionat amb el món del submarinisme, un sector en constant creixement que també afavoreix el dinamisme local convertint-se en motor econòmic de les zones en les quals es practica. El busseig recreatiu segueix en alça creixent entorn un 5% anual i amb 15 milions de practicants a nivell mundial. Catalunya consolida el seu lideratge amb una despesa mitjana del turisme lligat al busseig d’uns cent milions d’euros l’any i compta amb un 20% del total de llicències federatives de tot l’Estat.

La XVII edició del Mediterranean Diving supera el centenar d’expositors i incrementa notablement la presència internacional amb participants procedents de Croàcia, França, Moçambic, Illes Maldives, Filipines, Mèxic, Portugal, Malta, Itàlia o Indonèsia. A més té el suport de les primeres marques i de tots els agents del sector de les activitats subaquàtiques.

Redacció / Foto: Procornellà

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix