El Club Ciclista Sant Boi presenta els seus equips

L’entitat esportiva compta enguany vuitanta-vuit ciclistes que participaran principalment en un intens calendari nacional però també català.

L’Auditori de Can Massallera va acollir la presentació oficial dels equips de competició i l’Escola de Ciclisme del Club Ciclista Sant Boi. Un acte conduït pel periodista esportiu de TV3, Jordi Robirosa, davant més de 400 persones entre corredors (88 entre escoles i equips), acompanyants, patrocinadors i institucions. Cal destacar la presència de l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret; Santi Siquier, delegat Territorial de l’esport a Barcelona, en representació de la Secretària General de l’esport; el vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, i el seu secretari, Albert Pol; el gerent de Trek Bicycle Store Bicisprint, Toni Costa; així com a Jordi Espina, representant de Pramac Espanya; Joan Sabaté, gerent d' Inverse, i representants d'altres clubs ciclistes, simpatitzants i familiars.

L’Escola
Per a aquesta temporada 2016, el Club Ciclista Sant Boi compta amb una Escola de Ciclisme que torna a fer un pas més endavant, comptant amb 88 integrants en les categories infantils, cadets i júniors, i que li converteixen en una de les més nombroses, si no la que més, a nivell nacional, fet que van destacar les autoritats polítiques i esportives als seus parlaments, a més d'elogiar l'activitat esportiva d'aquesta entitat dirigida per el Jesús Ruiz.

L'equip infantil de l'Escola de Ciclisme compta aquest any amb 58 components, repartits entre 17 infantils, 19 alevins, 10 principiants i 12 benjamins. Continuarà dirigida per Ernesto Mañanes amb la col·laboració de l'Erik Fernández i el Juan José Garcés.

D’altra banda, l'equip cadet té dotze efectius sorgits en la seva àmplia majoria de les categories infantils de la mateixa escola i tindrà al Marc Obelleiro com a principal referent.

Finalment, l'equip júnior, l'objectiu de tots els nois i noies de l'escola, comptarà amb una àmplia plantilla de 18 corredors, entre els quals s'inclou la fèmina Sots23 Núria Lage; un any més, Jesús Ruiz serà el responsable de l'equip.

El Paraciclisme en categoria MH2 també es trobarà representat pel Sergio Garrote, que disputarà la Copa d'Espanya i diverses proves del calendari nacional i internacional.

Calendari nacional

Pel que fa als calendaris dels equips, hem d'assenyalar que serà principalment nacional. En el cas de l'equip júnior s'inclourà el calendari nacional amb la Copa d'Espanya júnior i les voltes a Cantàbria, Pamplona i Besaya i el Trofeu Víctor Cabedo, així com proves clàssiques d'un dia a la Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra; mentre que l'equip cadet té també previst participar a la Copa Manrubia i Volta al Baix Aragó.

Activitats destacades

El Club continua mantenint una àmplia activitat en matèria organitzativa, com és tradicional ja, sent la Cursa Ciclista del Llobregat la principal cita, que aquest any torna al calendari nacional com a prova de la Copa d'Espanya de ciclisme per a la categoria júnior amb el traçat habitual dels últims anys entre Navàs i Sant Boi de Llobregat. També es manté la carrera de cadets puntuable per a la Challenge del Baix Llobregat, la d'infantils, i es recuperarà la de ciclocròs a finals d'any.

Redacció / Foto: CC Sant Boi

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix