El CEBLLOB organitza dissabte jornades esportives Juga Verd Play

Estan dirigides a tots els equips de la comarca participants en les competicions escolars d’esports d’equip. 

El calendari de partits de la competició Juga Verd Play fa un parèntesi el proper dissabte 27 de febrer. El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) té previst organitzar diferents jornades ludicoesportives per tots els equips participants en les competicions escolars d’esports d’equip.

L’objectiu d’aquestes jornades és fomentar la interrelació dels nens i nenes, encara que siguin de poblacions i equips contraris, potenciar la part més lúdica de l’esport i  abandonar el model de competició i de classificació durant una matinal esportiva on la diversió, la superació personal i el treball d’equip seran els principals reptes dels participants i l’organització.

Gràcies a la col·laboració de tots els municipis del Baix Llobregat i dels Consells col·laboradors, el CEBLLOB espera que els esportistes gaudeixin d’una jornada esportiva diferent i motivadora.

Aquí podeu trobar on jugarà el vostre equip i la població que organitzarà la jornada:

http://www.cebllob.cat/data/informaciones/3971.pdf

A més per conèixer els horaris, la instal·lació on es jugarà i la proposta d’activitats, premeu:

http://www.cebllob.cat/data/informaciones/3944.pdf

Redacció / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix