Carles Castillejo es proclama campió d’Espanya de marató

L’atleta viladecanenc es va classificar per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb un temps de 2h11’29’’.

Aquest diumenge 21 de febrer es va celebrar el Campionat d'Espanya de Marató Absolut i de Veterans a Sevilla en el marc de la Zurich Maratón de Sevilla 2016. Carles Castillejo, del CA Adidas, va aconseguir el títol de l’especialitat amb un temps de 2h11’29”. Amb aquest resultat, l’atleta viladecanenc va assolir el passaport per als propers Jocs Olímpics de Rio de Janeiro que s’ha de celebrar aquest mateix any. Serà la quarta vegada que participi en uns Jocs Olímpics i el darrer cop que competirà en aquesta modalitat segons va anunciar una vegada finalitzada la prova atlètica sevillana.  

Segons va destacar Castillejo, durant els primers quilòmetres “el cap de la cursa anava molt de pressa” i va travessar “una petita crisi quan em va atrapar Jesús España, però vaig fer valer la meva experiència davant d’un debutant. Vaig poder anar superant africans fins que vaig poder ser el segon i aconseguir el títol nacional i, així, estar als Jocs Olímpics amb la marca mínima que em demanaven.”

Una trajectòria plena d'èxits

Cal recordar que Castillejo acumula importants èxits esportius al llarg de la seva trajectòria esportiva. Ha estat nou vegades campió d’Espanya absolut amb diferents distàncies: 5.000 metres (2004), 10.000 metres (2009 i 2013), Mitja Marató (2015), Marató (2011, 2014 i 2015), 10 Quilòmetres (2013) i Cros (2012)

Redacció / Foto: Fotorunners

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix