La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà arriba a la 21a edició

Avui s’ha presentat la prova atlètica que se celebrarà el proper diumenge 28 de febrer.

La XXI Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que es correrà el proper diumenge 28 de febrer, ja escalfa motors. Avui s’ha presentat la prova atlètica que forma part del calendari esportiu català i que, enguany, arriba als seus vint-i-un anys. Segons fonts de la Federació Catalana d’Atletisme s’espera la participació d’uns 3.000 atletes.

La sortida per a la Mitja Marató serà a les 9.45 hores des de l'Avinguda Joan Carles I de Gavà. La carrera de 5 km sortirà a les 8.45 i la de 10 km a les 9 hores. L'arribada de les 3 curses es farà a L’Estadi La Bòbila. L'edat mínima per participar és de 12 anys per a la distància de 5 km, 14 anys per la de 10 km i 16 per a la Mitja Marató.

Miquel Àngel Díaz, tinent d’alcalde de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, ha agraït l’esforç a totes les persones que fan possible aquesta prova esportiva i ha destacat que “és una oportunitat de viure la ciutat des d’una altra perspectiva, la perspectiva de l’esport i la salut, en uns termes municipals, els de Castelldefels i Gavà, que en aquest sentit són privilegiats perquè incrementen els projectes esportius ja sigui espontàniament o des de les institucions i entitats”. D’altra banda, el regidor d'Esports de Castelldefels, Fernando Cerpa, que ha valorat la consolidació de la prova i ha reafirmat el compromís de les institucions envers el foment de l'esport entre la ciutadania.

Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, ha explica que la prova està dividida en tres distàncies: 5 quilòmetres, 10 quilòmetres, i els 21 quilòmetres que completen la mitja marató. Segons Antentas, “per començar una mitja marató, si fas abans una prova de 5 o de 10 serveix per apropar-te a la distància dels 21, i això és especialment important pel sector femení, però en general serveix a tothom per acostar-se a la mitja o fins i tot a la marató sencera.”

Plataforma solidària

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà també és una plataforma solidària, ja que enguany donarà visibilitat a l’Associació de la Malaltia de Dent, Asdent.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix