Pau Gasol, el segon europeu amb més minuts a l’All Star

L’ala-pivot santboià dels Chicaco Bulls van jugar 14 minuts on va aconseguir un total de 9 punts i 7 rebots.

El santboià Pau Gasol es va convertir en el segon europeu amb més minuts en un All-Star de l’NBA després de superar a Tony Parker (109 minuts i 53 punts). L'internacional espanyol, que va jugar amb l’equip de l’Est, va estar en pista 14 minuts (144 en total en un All-Star) en els quals va aconseguir 9 punts i 7 rebots. Cal destacar que el líder indiscutible entre els jugadors europeus és Dirk Nowitzki: 13 participacions, 222 minuts i 113 punts anotats. El jugador de Chicaco Bulls va sortir a pista com a suplent en el primer quart, però no va ser fins al segon quan va anotar els seus primers punts amb dos tirs lliures. A partir d'aquí es va deixar anar i va aconseguir dues canastres de dues i un tir lliure. Així es va anar al descans amb 7 punts, 4 rebots i 1 assistència.

Retrobament

Però el seu moment més especial del partit va ser el seu enfrontament amb Kobe Bryant, que va disputar el seu últim All Star. L'escorta dels Lakers va reptar a l'internacional espanyol al crit de “Anem Pau”.


L’equip de l'Oest va aconseguir guanyar a l'Est per 173-196, en una trobada que es va decidir en la segona meitat perquè al descans el marcador reflectia un ajustat 90-92. L’edició d’enguany es va jugar a la ciutat canadenca de Toronto.

Redacció / Fotos: Marca

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix