Cornellà, Castelldefels i Santfeliuenc lluitaran per l’ascens

El Martorell, que es va imposar a la darrera jornada de la Lliga regular EBA, no va poder evitar jugar la fase per la permanència.

Aquest cap de setmana ha finalitzat la primera fase de la temporada a la Lliga EBA on  participen quatre equips de la nostra comarca. El CB Cornellà, Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc i BBA Castelldefels es van classificar per jugar en el grup que lluitarà per ser a la fase d’ascens a la LEB Argent, mentre que el BC Martorell intentarà evitar no baixar de categoria.

Trajectòria negativa

Tot i que el conjunt que dirigeix Mac Solanes es va classificar per jugar en el grup C-1 a la darrera jornada, els resultats dels cornellanencs no han estat del tot positius en el darrer tram de la primera fase. El conjunt blau va perdre els darrers quatre partits de forma consecutiva i va patir fins al darrer moment per assolir matemàticament una plaça per al grup C-1. La derrota del Barberà a casa els va donar el passaport. Ahir van perdre davant del Vive El Masnou per 75 a 58 (15-11, 19-15, 25-18 i 16-14) i van finalitzar cinquens en el grup C-A amb un balanç de 9 victòries i 9 derrotes. Els rivals dels baixllobregatins per decidir qui serà a la fase d’ascens són el Mollet, Quart, Salt, JAC Sants L’Hospitalet, Igualada, Santfeliuenc i Castelldefels.

Dos de tres

D’altra banda, dos dels tres representants del Baix Llobregat en el grup C-B seran en el grup C-1: El Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc i el BBA Castelldefels. El BC Martorell, en canvi, es va quedar fora dels cinc primers de la classificació i haurà de jugar la fase de permanència.

EL Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc va acabar quart amb un balanç de 10 victòries i 8 derrotes. El conjunt de Mateo Rubio va perdre a la darrera jornada davant del Grup Juaneda Miramar per 95 a 86 (15-18, 25-21, 26-26 i 29-21). D'altra banda, les coses li van anar millor al BBA Castelldefels, que depenia d’ell mateix per classificar-se per al grup C-1 si era capaç de guanyar a la pista del Castellbisbal. Els grocs de Boris Balibrea no van fallar i es van imposar per 71 a 78 (24-22, 13-20, 22-15 i 12-21). Els castelldefelencs acaben cinquens amb un balanç de 8 victòries i 10 derrotes.

Mentrestant, el BC Martorell es va acomiadar de la primera fase de la temporada amb un triomf davant del Morabanc Andorra B per 73 a 61 (19-20, 23-14, 7-18 i 24-9). Una victòria que va evitar que els del Xavi García hagin de jugar la fase de permanència després d’acabar en vuitè lloc de la classificació (6 victòries i 12 derrotes). Els seus rivals seran Grupo Juaneda Miramar, Andorra B, Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida, Castellbisbal, Barberà, Vive El Masnou, Arenys Bàsquet, Sabadell Sant Nicolau i Menorca Talaiótica Sant Lluís.

 Redacció / Foto: Esport Blanc i Blau-Ajuntament de Castelldefels-Esport Blanc i Blau-Svetlana Akimova

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix