Pau Gasol jugarà l’All Star de l’NBA per setena vegada

El jugador santboià dels Chicago Bulls substituirà a Jimmy Butler que no podrà ser-hi per lesió.

Pau Gasol jugarà el partit de l’All Star que se celebrarà aquest diumenge a la ciutat canadenca de Toronto. El jugador dels Bulls de Chicago ha estat seleccionat pel comissionat de l'NBA, Adam Silver, després que es conegués que Jimmy Butler, el seu company d’equip i que havia estat triat pels entrenadors per ser suplent a l’All Star, estarà de baixa entre tres i quatre setmanes per una lesió en el genoll esquerre.

Amb aquesta decisió es fa justícia amb Pau, que va quedar a només 360 vots de ser titular a l’All Star per segona temporada consecutiva i tampoc va ser seleccionat pels tècnics per ser suplent. “Estic molt feliç d’estar un altre cop i representar als Bulls. A la vegada estic trist especialment pel meu company que no podrà estar per lesió”, ha dit el santboià.

Després de la decisió del Comissionat, el de Sant Boi de Llobregat afegeix un nou reconeixement més a una admirable trajectòria a l’NBA on ja suma dos anells (2009, 2010), sis participacions a l’All-Star (2006, 2009, 2010, 2011, 2015 i 2016) i un premi al Rookie de l'Any (2002).  

Redacció / Foto: Marca                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix