La Peña Recreativa promou la lluita contra la violència de gènere

L’entitat de futbol de Sant Feliu de Llobregat organitzarà el cap de setmana diferents activitats solidàries a les instal·lacions del Camp Municipal Falguera.

La Peña Recreativa, entitat de futbol de Sant Feliu de Llobregat, té previst organitzar aquest cap de setmana diferents activitats solidàries a les instal·lacions del Camp Municipal Falguera on entrenen els jugadors i jugadores de l'entitat esportiva. L’objectiu del club, presidit per Vicente Toledano, es conscienciar la ciutadania sobre la violència masclista.La campanya pretén educar en valors, tant als jugadors i jugadores i a les seves famílies com a la ciutadania en general. Per aquest motiu s'han organitzat per al dissabte 6 i diumenge 7 de febrer diversos partits de futbol amistosos entre els equips de les diferents categories del club. A l'inici i cloenda de cada jornada es llegirà un manifest de rebuig a la violència contra les dones.  

La Peña Recreativa, entitat que té els seus orígens en l'any 1979, compta actualment amb un planter de 250 jugadors i jugadores distribuïts en 16 equips, 15 de futbol i un de futbol sala.

 Redacció / Foto:  Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix