Castelldefels-L’Hospitalet, semifinals de la Lliga Catalana EBA

La trenta-quatrena edició de la competició de bàsquet se celebrarà els dies 20 i 21 de febrer en un sistema de Final a Quatre.  

El BBA Castelldefels ja coneix el rival que tindrà en la semifinal de la XXXIV edició de la Lliga Nacional Catalana EBA 2015-16. Serà el Torrons Vicenç CB L’Hospitalet. L’altra semifinal serà la que enfrontarà el BC Morabanc Andorra B i el CB Quart-Germans Cruz. Els guanyadors es trobaran a la final.

La Lliga Nacional Catalana EBA 2015-16 arrencava a principis de setembre amb la disputa d'una lligueta prèvia (fase de grups) amb un total de 18 equips repartits en sis grups. Aquesta primera fase jugada durant tot el mes de setembre finalitzava amb sis equips com a primers de grup, però amb dos d'ells –BBA Castelldefels (primer del grup 3) i BC Morabanca Andorra (primer del grup 6)- classificats automàticament per a la Final a Quatre segons el sistema de competició d'enguany.

D'altra banda, els quatre equips restants havien de disputar una eliminatòria prèvia d'accés a principis d'aquest mes de gener de 2016. Aquí, el primer classificat del grup 4 (CB Castellbisbal) es va enfrontar al primer del grup 1 (Torrons Vicens CB L'Hospitalet) amb victòria final dels riberencs per 77-88 i accés a la Final a Quatre; mentre que el primer classificat del grup 2 (AEC Collblanc-Torrassa A) va jugar i caure derrotat per 72-78 davant el primer del grup 5 (CB Quart-Germans Cruz). Amb aquest resultat, el conjunt gironí -vigent campió de la competició- es classifica un any més per aquesta Final a Quatre. La darrera temporada, el CB Quart Piscines Sant Feliu va aixecar el títol de campions en guanyar a la final a l'Aracena-AEC Collblanc per un 68-60. Els gironins accedien a la final després de superar al Sabadell Sant Nicolau a semifinals per un 81-76, mentre que els de L'Hospitalet van derrotar a l'Sports Salt per 81-75.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix