Sant Feliu de Llobregat serà la Ciutat HandboliCat 2016

La ciutat baixllobregatina serà, durant aquest any, l’epicentre de l’handbol català on se celebraran esdeveniments com la Diada de l’Handbol Femení, la Supercopa de Catalunya o la Trobada HandboliCat.

El dijous 11 de febrer es durà a terme la signatura del conveni de Sant Feliu de Llobregat Ciutat HandboliCat 2016. L’acte, que es durà a terme a la sala de plens del consistori baixllobregatí, començarà a les 19 hores amb la presencia de l’alcalde, Jordi San José, alcalde del municipi, Tomàs Moral Garcia, president de la Federació Catalana d’Handbol, i Gabriel Hernández Doña, president del Club Handbol Sant Llorenç.

El nomenament de Sant Feliu de Llobregat Ciutat HandboliCat 2016 comportarà, per a la ciutat i pel Club Handbol Sant Llorenç, la celebració d’un seguit d’activitats de promoció i de grans esdeveniments com la Diada de l’Handbol Femení, la Supercopa de Catalunya o la Trobada HandboliCat d’inici de temporada, entre d’altres, que faran de Sant Feliu de Llobregat l’epicentre de l’handbol català durant aquest any.

Quarantè aniversari

A més, l’Handbol Sant Llorenç celebra, durant aquest 2016, els 40 anys d’història del club i aquest nomenament de Ciutat HandboliCat es sumarà als molts actes de celebració que l’entitat esportiva ja tenia previstos i que de ben segur arrodoniran un gran any per recordar.

Redacció / Foto: CH Sant Llorenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix