Torna la Mediterranean Diving 2016 a finals de febrer

El Saló de la Immersió de referència compleix els seus disset anys i aplegarà un centenar d’expositors.

Cornellà de Llobregat tornarà a convertir-se un referent en el món del busseig durant tres dies. Del 26 al 28 de febrer se celebrarà la dissetena edició del mític Saló de la Immersió, amb el suport de les principals empreses del sector. I és que el Mediterranean Diving aplegarà en els 8.300 metres quadrats de Fira de Cornellà a tots els interlocutors relacionats amb el món del submarinisme. Durant tres dies es citaran professionals, esportistes, aficionats, marques, centres de busseig, didàctiques, organitzacions... Tot allò que té relació amb les activitats subaquàtiques en una fira que, edició rere edició, s’ha guanyat un espai com a referent en l’agenda de fires internacionals dedicades al busseig.

Més presència internacional

En aquesta ocasió, ja han confirmat la seva presència Aditech, De Profundis, Cressi, Padi, Mares, SSI, Freatic, Casco Antiguo o Submares, entre altres expositors. També incrementem el nombre de participants procedents d’altres països. Ens visitaran empreses procedents de Moçambic, Illes Maldives, Filipines, Mèxic, Portugal, de la República de Malta, Itàlia o Indonèsia. També rep el suport d’institucions com la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, del cos GEAS de la Guàrdia Civil, de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja i de patronats de turisme.

Jornades tècniques i demostracions

El Saló de la Immersió mantindrà un any més la seva habitual distribució acollint diferents subsectors dins del món del busseig. D'una banda quedaran representades escoles i centres de busseig oficials que llançaran les seves ofertes per a la nova temporada. Les agències de viatge és un dels principals reclams per al visitant i en aquesta ocasió, de nou aprofitaran per donar a conèixer promocions especials durant els dies de la fira proposant mítiques destinacions i els més arriscats per als bussejadors més aventurers.

La fira completa la seva oferta amb un interessant programa de ponències en el marc d'una nova edició de les Jornades Tècniques Professionals que se celebren de forma paral·lela al Mediterranean Diving. També tindrem ocasió de gaudir amb les demostracions que es faran en viu en la piscina climatitzada instal·lada a l'interior del recinte. En ella els més petits podran practicar el seu primer bateig d'immersió abillats degudament i assessorats per instructors professionals.

Redacció / Foto: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix