El Club Escacs Sant Boi juga a l’elit de la Lliga Catalana 2016

El seu primer equip militarà a la Divisió d’Honor, el Sant Feliu estarà a Primera, mentre que Cornellà i Molí Nou ho faran a Segona.

Tot és a punt per l’inici aquest cap de setmana de la Lliga Catalana d’Escacs 2016. La competició aplega a tots els clubs de casa nostra en un torneig que es divideix en diferents categories (des de Divisió d’Honor fins a Tercera Provincial de Barcelona). Un club comarcal serà l’únic representant comarcal a la màxima categoria, la Divisió d’Honor nacional. Es tracta del CE Sant Boi, que ho farà en el grup II. Els baixllobregatins tindran com a rivals el Colón Sabadell Chessy, Barberà, Tres Peons, Mollet, Lleida, peona i Peó i Sant Andeu.

Altres categories

D’altra banda, el CE Sant Feliu jugarà una categoria més avall, la Primera Divisió nacional. Els de la capital comarcal militaran en el grup I amb el Banyoles, Tres Peons B, Colmena, Gerunda, Tàrrega, Catalunya, Sant Cugat, Ateneu Colón i Reus Deportiu. I a la Segona Divisió nacional estarà representada pel CE Cornellà i el CE Molí Nou de Sant Boi de Llobregat, que s’hauran d’enfrontar al Valls, Peó Vuit, Jake L’Hospitalet, Tarragona B, Ràpita, Masdenverge, Escola Salou i Escacs Reus.

Redacció / Foto: CE Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix