Els 110 anys d’història del Santfeliuenc CF, en fotografies

El  Palau Falguera acull una exposició des d’avui fins al pròxim 14 de febrer que forma part dels actes commemoratius de l’aniversari de l'entitat esportiva.

El Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat acull l'exposició de fotografies "100+10 històries del Santfeliuenc Futbol Club". La mostra, que recorre els 110 anys de la història de l'entitat, forma part dels actes commemoratius que organitza el club amb motiu del seu 110 aniversari. L'exposició es podrà visitar fins al 14 de febrer en horari de dimarts a dissabtes, de 18 a 20 h; i diumenges, d'11 a 14 h.

Juan Antonio Díaz, comissari de la mostra, explica que "hi ha un primer bloc amb 55 imatges de mida gran a les dues sales de la primera planta, algunes en plafons i d'altres emmarcades, que van de l'any 1905 al 2005, a més de la presentació general, la cronologia i els crèdits". A la segona planta, continua, "hi ha 55 imatges més que van del 2006 al 2015. També hi ha diverses vitrines que van orientant el visitant, on hi ha diferents materials relacionats amb la història del club com ara llibres, revistes, retalls de premsa, cartells i programes de mà, entre altres."

Activitats durant tot l’any

El club va iniciar la celebració del seu 110 aniversari el 4 de desembre amb la presentació dels equips de la temporada 2015-2016 a plaça de la Vila. Els actes per commemorar el 110 aniversari de l'entitat continuaran al llarg de l'any 2016 amb diverses activitats culturals i esportives. Després de l'exposició fotogràfica, pels volts de Sant Jordi es presentarà la reedició ampliada del llibre del Centenari amb l'última dècada que ha vist l'arribada a Sant Feliu del futbol de Tercera Divisió.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix