José Manuel Hernández, sis anys més al capdavant del CB Cornellà

“La junta directiva afronta amb molta il·lusió el projecte esportiu, social i econòmic que tenim per endavant”, explica el mandatari.

José Manuel Hernández continuarà sis anys més com a president del Club Bàsquet Cornellà. El mandatari, que ja duia tres temporades al capdavant de l’entitat esportiva baixllobregatina,va ser escollit després que la seva candidatura fos l’única que es va presentar durant el procés electoral que es va obrir el passat novembre.

Hernández té molt clar que la línia a seguir: “serà continuista, ja que tenim un objectiu que vam encetar fa un temps i que té com a fita consolidar un projecte ambiciós tan esportiu, social com també econòmic”. Per això, el reelegit mandatari compta amb un equip directiu “que afronta els reptes de futur amb molta il·lusió. La nostra intenció és que el club continuï creixent i que segueixi contribuint a fer ciutat, Per a nosaltres tenen cabuda els equips de competició i també és de formació”. El president destaca també “la bona relació que hi ha amb l’Ajuntament” i afegeix que “volen mantenir-la com fins ara”.

Redacció / Foto: CBC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix