Marc Gasol anuncia que jugarà amb Espanya als Jocs Olímpics

El jugador dels Memphis Grizzlies de l’NBA assegura que “si déu ho vol i estem bé sempre serà un honor ajudar als meus companys”.

 

 

Després de no jugar el darrer Eurobàsquet amb la selecció espanyola, el santboià Marc Gasol va anunciar no fa gaires dies que té intenció d’estar amb el combinat nacional als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro al Brasil.

 

El pivot dels Grizzlies de Memphis ha manifestat que “sí déu ho vol i estem bé, i finalment es pot estar, sempre és un honor ajudar als meus companys” fent referència a la pròxima edició dels Jocs Olímpics que s’han de celebrar l’estiu del 2016. Preguntat sobre la possibilitat de guanyar una medalla, Gasol ha assegurat que abans “de guanyar-la cal fer moltes coses. Primer jugar la temporada a l’NBA, on ara tinc el cap. Una vegada que finalitzi la Lliga el repte, si estic en condicions físiques, són els Jocs Olímpics.”

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix