Viladecans acollirà la Copa Federació masculina de bàsquet

Se celebrarà els dies 2 i 3 de gener en la categoria Júnior Preferent i Copa Catalunya.

El millor Bàsquet Català masculí del moment en categoria Júnior Preferent i Copa Catalunya es donarà cita dissabte 2 i diumenge 3 de gener de 2016 a Viladecans. Es disputarà la Copa Federació d'aquestes dues categories organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), juntament amb l'Ajuntament d’aquesta localitat baixllobregatina. Cal destacar la participació del júnior del CB Cornellà i el sènior del CB Viladecans-Sant Gabriel –foto-.

El Podium Viladecans Esports Joan Masgrau serà l'escenari d'una nova edició de la Copa Federació que, enguany, aplegarà els millors equips classificats de la fase prèvia i al final de la 13a jornada de les categories masculines del C.C. Júnior Preferent i Copa Catalunya, respectivament.

Dissabte dia 2 de gener al matí es disputaran les semifinals de la Copa Federació Júnior Preferent (10:15h i 12:00h) amb el FC Barcelona Lassa, Torrons Vicens CB L’Hospitalet, Joventut de Badalona i CB Cornellà com a protagonistes. A la tarda serà el torn de les semifinals de la Copa Federació de Copa Catalunya (16h i 17:45h) amb els dos primers classificats dels dos grups: CB Viladecans-Sant Gabriel, CB Sant Josep, CB Grup Barna i UB Sant Adrià.  

Tot seguit, també  tindrà lloc la final de la categoria Júnior Preferent (19:45h) entre els guanyadors de les semifinals. D'altra banda, diumenge 3 de gener de 2016 es jugarà la final de la Copa Catalunya a partir de les 12h. L’entrada per a tots aquests partits serà gratuïta.

COPA FEDERACIÓ MASCULINA 2015-16

Dissabte 2 de gener de 2016

Semifinal A Júnior Masculí Preferent
10:15h FC Barcelona Lassa – CB Cornellà

Semifinal B Júnior Masculí Preferent
12:00h Torrons Vicens CB L’Hospitalet – Joventut de Badalona

Semifinal A Copa Catalunya Masculina
16:00h CB Viladecans-Sant Gabriel l UB Sant Adrià

Semifinal B Copa Catalunya Masculina
17:45h CB Sant Josep – CB Grup Barna

FINAL Júnior Masculí Preferent
19:45h Guanyador Semifinal A - Guanyador Semifinal B

Diumenge 3 de gener de 2016

FINAL Copa Catalunya Masculina
12:00h Guanyador Semifinal A - Guanyador Semifinal B

Redacció / Foto: CB Viladecans-Sant Gabriel

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix