Isabel Rodríguez i Marcos García guanyen el XVI Cros Ciutat de Gavà

La prova atlètica, que es va celebrar al Bosc de la Sentiu, va aplegar uns 500 participants en diferents categories.

Aquest passat diumenge es va celebrar el XVI Cros Ciutat de Gavà-V Cros Comarcal dels Jocs Esportiu Escolars. El Bosc de La Sentiu va tornar a ser l’escenari de la competició, organitzada pel Club Atletisme Gavà i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, que va aplegar al voltant dels 500 participants.

A la categoria absolut sènior femenina, la guanyadora va ser Isabel Rodríguez, del Pamplona Atlético, amb un temps de 24’07’’. Albada Blay (Agrupació, 24’19’’) i Júlia Ollé (CA Tarragona, 27’27’’) van ser segona i tercera respectivament. En categoria absolut masculina, el guanyador de la prova fou Marcos García, de l’Athletic Club Barcelona, amb un registre de 26’35’’. Yashin Ezzaydouni (Cornellà Atlètic, 26’59’’) va finalitzar en segon lloc, mentre que Daniel Alonso (Barcelona AC, 27’57’’) va ser tercer.

Altres categories

Els guayadors a la resta de categories van ser els següents: Open (Óscar Ciruelos -CG Triatló- i Merche Bonastre -Prat Triatló-), Nascuts 1999-2000 (Jordi Almir -Cornellà Atlètic- i Andrea Sánchez -Cornellà Atlètic-), Nascuts 2001-2002 (Enric Méndez -Cornellà Atlètic- i Judit Lerma -FC Barcelona-), Nascuts 2003-2004 (Feliu Alberti –Cornellà Altètic- i Douae Senequi (CA Viladecans-), Nascuts 2005-2006 (Xavi Rafart -FC Barcelona- i Anneuse Antonio -Cornellà Atlètic-), Nascuts 2007-2008 (Jan Buyreu -Pratenc AA- i Berta Flavia -Cornellà Atlètic-), Júnior (Miquel Doménech -CA Gavà- i Paula Delamo –FC Barcelona-), Promesa (Yashin Ezzaydouni -Cornellà Atlètic-), Veterà A (César Rodríguez -CA Gavà- Sandra Alonso -Barcelona AC-), Veterà B (Miguel Domínguez -CA Gavà- i Montserrat Cinca -CA Sant Boi-.

Redacció / Foto: CA Gavà


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix