La “52a Marxa del Cuc” corona a Pablo Corbí i Cristina González

Els dos integrants del Club Muntanyenc l’Hospitalet es van proclamar campions de Catalunya de Marxes Tècniques a la prova que va organitzar la UEC de Cornellà.

El Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es va celebrar dins del marc de la “52a Marxa del Cuc”, que es va fer a la població vallesana de Rellinars. La marxa va estar organitzada  per la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà (UECC), amb la col·laboració de l’Agrupació Excursionista Talaia i el Centre Excursionista Molins de Rei.

Subcampionats baixllobregatins

Pablo Corbí i Cristina González, del Club Muntanyenc l’Hospitalet, es van proclamar campions de Catalunya, després de sumar només 74 punts de penalització. El subcampionat ha estat per Joan Malcampo i Olga Manrubia, de la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà, amb 80 punts, i la tercera plaça per Javier Gómez Rueda i Héctor Farràs, amb 86 punts. Han entregat els premis Marta Roqué, alcaldessa de Rellinars, i Jordi Merino, president de la FEEC.

Per primera vegada el Campionat de Catalunya ha tingut un sistema mixt, amb una primera part de sistema “dufour”, una intermèdia de sistema “cuc”, i una final amb sistema descriptiu.

Redacció / Foto: Democràcia i Llibertat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix