Sant Feliu de Llobregat acollirà el millor bàsquet català femení

El Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro serà escenari de la Final Four de la Copa Catalunya-participaran el Barça CB Santfeliuenc i el Basket Almeda de Cornellà- i també de la categoria Júnior Preferent.

El Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat serà escenari d’una nova edició de la Copa Federació que, enguany, aplegarà els millors equips classificats al final de la primera volta de les categories femenines del C.C. Júnior Preferent i Copa Catalunya. L’entrada a tots els partits és gratuïta. Organitzen conjuntament la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), juntament amb el CB Santfeliuenc i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

El programa

Dissabte dia 2 de gener al matí es disputaran les semifinals de la Copa Federació Júnior Preferent (10.30h i 13.30h) on participaran l’Snatt’s Femení Sant Adrià, Citylift GEiEG Unigirona, Platges de Mataró i CBF Cerdanyola. A la tarda serà el torn de les semifinals de la Copa Federació de Copa Catalunya (17h i 19h) amb els següents equips classificats: GEiEG de Girona, Joventut Les Corts de Barcelona, Barça CB Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat -foto- i Basket Almeda de Cornellà de Llobregat.

Mentrestant, diumenge 3 de gener de 2016 es jugaran les finals. A les 17h la de categoria Júnior Preferent i a les 19h la de Copa Catalunya.

COPA FEDERACIÓ FEMENINA 2015-16

SEMIFINALS (dissabte 2 de gener de 2016)

Semifinal A Júnior Preferent

10.30h Snatt’s Femení Sant Adrià – CBF Cerdanyola A

Semifinal B Júnior Preferent

12.30h Citylift GEiEG Unigirona – Platges de Mataró

Semifinal A Copa Catalunya

17.00h GEiEG A – Basket Almeda

Semifinal B Copa Catalunya

19.00h Joventut Les Corts A – Barça CB Santfeliuenc A

FINALS (diumenge 3 de gener de 2016)

Final Júnior Preferent

17.00h Guanyador Semifinal A - Guanyador Semifinal B

Final Copa Catalunya

19.00h Guanyador Semifinal A - Guanyador Semifinal B

Redacció / Foto: Barça CBS


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix