El Parc Esportiu Llobregat engega un nou projecte per als més joves

Està dirigit als menors d’entre 8 i 16 anys i ofereix un ampli ventall d’activitats lúdiques, culturals i esportives adaptades a aquest col·lectiu.

En el marc del desè aniversari del Parc Esportiu Llobregat, la instal·lació esportiva ha encetat un nou projecte dirigit per als menors d’entre 8 i 16 anys, el #jovesPELL. Aquesta innovadora iniciativa ofereix activitats lúdiques, esportives i culturals adaptades a aquest col·lectiu. Es tracta d’una alternativa que programa de forma trimestral la pràctica d'activitats esportives combinades amb cursos de cuina, pintura, fotografia, entre altres expressions culturals. L'objectiu és oferir una alternativa a aquells nens i nenes que ja han superat l’edat per ser inscrits en la Ludoteca del centre i que, a més, sense ser acompanyats dels seus pares no poden participar en les activitats del PELL, per ser menors de 16 anys.

Dues ofertes

El projecte #jovesPELL divideix als participants en dos grups d'edat. D'una banda, l'oferta per als menors d'entre 8 i 12 anys. Menors que superen l’edat per anar a la ludoteca i es troben sense saber a quin tipus d'activitats adreçar-se. Del 23 de novembre al 17 de desembre trobaran en el PELL allò que busquen: piscina, bàsquet, futbol, zumba, pintura, taller de cuina, etc.

L'altre grup està format pels menors d'entre 13 i 16 anys, estudiants de secundària que estan en ple procés de maduració i que poden trobar en el #jovesPELL tot allò que necessiten per ocupar el seu temps lliure i gaudir-lo entre amics. D'igual forma que el grup anterior, alternaran els esports com handbol, waterpolo, volei, etc amb la pràctica d'expressions culturals en forma de tallers didàctics variats.

La instal·lació esportiva ofereix una prova gratuïta durant quatre setmanes sense cap compromís del 23 de novembre al 17 de desembre. Els interessats ja poden apuntar-se ja en la recepció del PELL.

Redacció / Foto: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix