Alba García, quarta en el Mundial de Patinatge Freestyle

La patinadora del Gavà Freestyle es converteix en la primera patinadora a nivell estatal en arribar a un final del Campionat del Món d’aquesta modalitat.

La setmana passada es va celebrar a la ciutat italiana de Torí el Mundial de Patinatge Freestyle 2015. L'Alba Garcia Patiño, del Gavà Freestyle, va arribar a la final de la modalitat Battle sènior amb una actuació espectacular. Tot i així, es va quedar a les portes del podi amb una merescudíssima quarta plaça. Només va ser superada per la russa Daria Kuznetsova, la xinesa Qian Su Fi i la també russa Ksenia Dubinchik, primera, segona i tercera respectivament. A la primera volta, García Patiño va ser segona i es va classificar per als quarts de final on va acabar també en segon lloc. A les semifinals va ocupar el mateix lloc aconseguint el passaport per a la final on va ocupar la quarta plaça. 

Amb aquest resultat, Alba Garcia es converteix en la primera patinadora a nivell de l'estat espanyol en arribar a una final mundial de freestyle. Pel que fa a la modalitat de clàssic sènior va obtenir el novè lloc en la classificació.

Redacció / Foto: FECAPA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix