El santboià Pau Gasol rep el premi “Global Impact Player”

El jugador dels Chicago Bulls va dir, després de rebre el guardó, que aquest reconeixement “no solament és per la meva contribució dins de la pista sinó per al meu compromís a través de la Fundació Gasol i amb altres ONGs ajudant als nens”.

Nou reconeixement per al santboià Pau Gasol. El jugador de bàsquet dels Chicago Bulls, Pau Gasol, va rebre el premi “Global Impact Player” concedit per l'Associació Nacional de Jugadors de Bàsquet (NBPA). Gasol va ser escollit pels seus companys com a jugador amb major impacte global aquest juliol passat, després d'un procés de votació privat per part de tots els jugadors de l’NBA.

“Pau és un veritable ambaixador global de l'esport i un exemple a seguir –dins i fora de la pista– pels esportistes de tot el món. Estem encantats de lliurar aquest reconeixement a Pau en el seu estadi davant els seus fans i els seus amics”, ha explicat Michele Roberts, Directora Executiva de l’NBPA. “És un gran plaure rebre aquest premi, especialment de la mà dels meus companys, ja que no solament suposa un reconeixement a la meva contribució dins de la pista, sinó que destaca també el meu compromís a través de la Fundació Gasol i amb altres ONGs, ajudant als nens a viure millor i de manera més saludable. Com a esportista professional i personatge públic, sóc conscient que sóc un referent per a molta gent i sempre intento usar la meva posició per contribuir de manera positiva a fer un món millor”, va comentar Gasol després de rebre el premi.

Fundació Gasol

L'aportació econòmica del premi -50.000 dòlars- aniran destinats a la Fundació Gasol. Amb aquesta donació, la fundació seguirà augmentant la cobertura i l'abast del seu projecte i, en concret, servirà per fer el salt en l'àmbit de la recerca, apostant per projectes que contribueixin a millorar la qualitat de vida dels nens amb càncer i la lluita contra l'obesitat infantil.

Redacció / Foto: NBA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix