Més de 8.000 abonats utilitzen els equipaments esportius viladecanencs

La capacitat d'atracció de Podium, que ha substituït al Poliesportiu del Centre, provoca un gran increment d'altes de practicants de l'esport als centres públics.

Atrium i Podium ja sumen més de 8.000 abonats. Des que Podium obrís, fa poc més de quatre mesos, els viladecanencs i viladecanenques abonats a les instal·lacions municipals han augmentat en més de 3.400. Abans que comencés a funcionar Podium, Atrium tenia 4.300 abonats i l'antic Poliesportiu del Centre, 300. La xifra resultant, avui, de 8.015 abonats entre les dues instal·lacions, s'apropa al doble. La posada en marxa de Podium Viladecans Joan Masgrau ha permès que Atrium i Podium sumin 128 hores d'activitats cada setmana, a més d'oferir una piscina coberta en cada centre i, també, una descoberta a Podium.

Insuficiències

Podium ha substituït al vell Poliesportiu del Centre i a les piscines Joan Masgrau, que van ser enderrocades per aixecar el nou equipament. El nou centre poliesportiu pal·lia els importants dèficits que presentaven les dues instal·lacions anteriors. El pavelló del Centre era clarament insuficient, perquè era antic i oferia uns serveis limitats. Es tracta d'una construcció molt simple, que es va fer a 1976. Damunt d'una pista descoberta poliesportiva, es van aixecar unes parets amb una teulada d'uralita. Malgrat que a finals dels 90 va rebre un rentat de cara, amb la millora dels vestuaris i altres elements, el pavelló s'havia quedat petit. A més, els terrenys que ocupa tenen un ús urbanístic edificable i dins del pla econòmic financer traçat per l'equip de Govern per pagar la construcció de Podium es contempla la venda del solar.

Les piscines Joan Masgrau es van veure perjudicades pel temporal de vent de gener del 2009. La piscina descoberta presentava, a més, importants problemes d'estanquitat (pèrdua de milers de litres d'aigua) i el seu manteniment era insostenible.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix