Uns 1.200 atletes participen en la quarta Sansi de Sant Feliu

Iván Alcalá i Albada Blay es van imposar en la distància dels deu quilòmetres, mentre que Rodrigo Torres i Sara Loehr ho van fer a la de cinc mil metres.

Sant Feliu de Llobregat va tornar a acollir La Sansi, que enguany va arribar a la quarta edició. La matinal atlètica va començar amb les curses per a menors amb 225 inscrits dividits en quatre distàncies. A continuació es va celebrar les curses dels 5 i 10 quilòmetres. La prova fou organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Unes 1.200 persones han participat en l’edició 2015.

A la distància dels 10 quilòmetres el guanyador en categoria masculina va ser Iván Alcalá, del CA Igualada, amb un temps de 32’27’’. Jose Luis Cruz (La Sansi, 32’47’’) i Edgars Sumskis (La Sansi, 32’53’’) van ser segon i tercer respectivament. Albada Blay (AA Catalunya) va ser la primera dona amb 39’59’’. En segona posició va finalitzar Arantxa Suau (La Sansi, 40’19’’).

Rodrigo Torres, del Rockets, va arribar primer a la distància dels 5 quilòmetres amb un crono de 15’53’’. El segon lloc va ser per Roger Vila (CA Igualada, 15’56’’) i el tercer per Rubén Barrio (Esportiu Penedès, 16’03’’). Sara Loehr, del Rockets, va ser la campiona en la categoria femenina amb un temps de 17’52’’. Alexia Hartmann (FC Barcelona, 18’34’’) i Sara Gómez (Pratenc AA, 18’40’’) foren segon i tercera respectivament.

També es van celebrar altres curses per a participants de menys edat. Els guanyadors van ser els següents: Jan Bastida i Maria Cano (Olímpics 1, 2011-2015); Enya Lechuga i Xavi Rafart (Olímpics 2, 2010-2006) i Yago Hernández i Judit Lerma (Olímpics 3, 2005-2002).

Marçal Fontanals / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix