Èxit d’organització en la II Formació extraordinària de dinamitzadors de joc

El Gran Hotel Don Jaime de Castelldefels va acollir la cita amb la participació de més d’un centenar de dinamitzadors de la comarca.

Més d’un centenar de dinamitzadors de joc de la comarca del Baix Llobregat van poder assistir a la II Formació extraordinària que el Consell Esportiu del Baix Llobregat va organitzar els passats divendres i dissabte 30 i 31 d’octubre al Gran Hotel Don Jaime de Castelldefels.

La participació en aquestes jornades està inclosa dintre de la part específica del CIATE d’Arbitratge i esport en edat escolar que juntament amb el pràcticum que coordinaran els ajuntaments de la comarca al llarg de la temporada i la realització del Bloc comú, permetrà als qui superin el curs del certificat expedit per l’escola catalana de l’esport d’aquest Curs d’Iniciació A Tècnic d’Esport.

La formació va fer especial reforç en dos punts, la part normativa amb la presentació de les principals novetats i/o canvis en els reglaments d’esports d’equip tractats individualment amb experts de cadascun, i la part de valors amb les sessions de dues referències en la matèria com són Carlos González i Pere Alastrué. A més, Ignacio Àvila i Joan Font, prestigiosos esportistes paralímpics van fer una xerrada als assistents explicant les seves vivències en l’esport.

Una jornada, on l’objectiu principal era la formació dels dinamitzadors de joc, va tenir una altra gran finalitat, que era la cohesió social d’aquest col·lectiu. Per això, el Consell Esportiu va facilitar una organització on hi tenia cabuda activitats lúdiques i esportives, dinars de germanor, allotjament,... Tot això va permetre enriquir l’experiència per considerar un èxit la celebració d’aquesta segona formació extraordinària.

Aquest curs 2015-2016 ja té formats als nostres dinamitzadors de joc pels Jocs Esportius escolars. Comencem?

Redacció / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix