L’AE Prat continua líder de Tercera Divisió una jornada més

Els potablava van empatar ahir a Vilafranca (1-1), mentre que el Gavà es va imposar a La Bòbila i el Santfeliuenc només va aconseguir un punta El Masnou.

Ahir dimecres es va disputar l’onzena jornada de Lliga a Tercera Divisió amb la participació de tres representants comarcals a la categoria: El Prat, Santfeliuenc i Gavà.

L’actual líder del grup, El Prat, no va passar del l’empat en el seu desplaçament a Vilafranca del Penedès (1-1). Els potablava es van avançar en el marcador amb un gol de Elhadji en el primer minut de la segona part. Bernat, però, va igualar l’enfrontament als 74 minuts. Els de Pedro Dólera continuen en primera posició de la classificació.

D’altra banda, el Santfeliuenc va empatar a El Masnou (2-2) en un polèmic darrer gol dels del Maresme. Dani, als 16 minuts, va posar per davant l’equip d’Andrés González amb una rematada de cap. A la represa, els locals van empatar (48’) mitjançant Llobet. Toro, als 65 minuts, va tornar a donar avantatge al Santfeliuenc. I en el temps afegit (92’), Llobet feia el definitiu 2 a 2 en un gol dels anomenats ‘fantasma’. Els baixllobregatins deixen de ser cuers a la classificació.

El Gavà es va imposar per 1 a 0 a La Bòbila davant del Granollers. Un triomf que trenca la mala ratxa dels homes de Juanma Pons, tot i que van haver de patir molt davant d’un rival molt lluitador. L’únic gol del partit el va marcar Cazorla als 49 minuts. Els blaugrana ocupen la segona posició de la classificació.

Redacció / Foto: AE Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix