El Prat va acollir el Campionat de Catalunya Absolut de pàdel

Marta Marrero i Eli Durán, en la categoria femenina, i Adrián Biglieri i Enric Sanmartí, en la masculina, van ser els campions.

Les instal·lacions del Club Pàdel Barcelona El Prat va ser escenari de la XXIII edició del Campionat Absolut de Pàdel de Catalunya. Una competició que va coronar Marta Marrero i Eli Durán en categoria femenina, i a Adrián Biglieri i Enric Sanmartí en la masculina com a campions.

La final femenina va enfrontar a Ari Sánchez i Gemma Triay contra Marta Marrero i Eli Durán. Després que cada parella resolgués un set favorable, amb un emocionant segon set decidit al tie-break, la final es va resoldre del cantó de Marrero-Durán per la retirada de Sánchez-Triay. Pel que fa als homes Sanmartí-Biglieri s’han adjudicat en dos sets la final davant de Ricky Martínez i Jake Benzal.

Homenatge

Cal destacar també l’homenatge que la Federació Catalana de Pàdel va realitzar a les jugadores campiones al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de Menors. En l’acte, a més de Pere Hernández, màxim responsable de la Federació Catalana de Pàdel, el van acompanyar Gerard Figueres, Director del Consell Català de l’Esport; Juan Pedro Pérez, Tinent d’Alcalde d’Esports de l’Ajuntament de El Prat, Jordi Sans, Director Esportiu de la UFEC i Marit Willis, Responsable de Menors de la Federació Catalana de Pàdel.

Redacció / Foto: FCP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix