Més de 1.500 participants van prendre part en el Triatló de Gavà

La competició, que tancava el circuit Škoda Triathlon Series va dividir en sis modalitats diferents.

Més de 1.500 persones van participar a Gavà a la darrera prova del circuit Škoda Triathlon Series. L’avinguda del Mar i la platja de Gavà Mar del municipi baixllobregatí va ser els punts de sortida de la competició. Als clàssics Sprint i Olímpic, que es va poder fer individualment o per equip de relleus, en aquesta ocasió també es va oferir el Supersprint.

Els guanyadors

En la modalitat de triatló Olímpic individual (1500 metres natació/40km bicicleta/10 km córrer) els guanyadors absoluts van ser Enric Gussinyer (CN Olot) amb un temps d’1h52’31’’, en categoria masculina, i Bàrbara Rubio (CE Triathlon BCN), amb un registre de 2h03’35’’, en la femenina. A la categoria, triatló Olímpic Relleus, els tres primers equips foren Callus Greyhounds (1h49’17’’), Grifiss Team (1h54’02’’) i Tridir CE (1h55’08’’).

D’altra banda, en el triatló Sprint individual (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km córrer), Lucas Chirico (CN Prat Triatló, 59’40’’) i Anna Castro (Nestle, 1h06’36’’) es van imposar. Mentrestant, els equips guanyadors en el triatló Sprint Relleus Miprimertriatlon.com (1h01’54’’), In Time Fitness BCN (1h03’41’’) i Poblatans Irreductibles-CT Pobla de Segur (1h06’08’’) van ser el primer, segon i tercer respectivament.

Per últim, en la modalitat de triatló Supersprint Individual (350 m natacio, 10 km bicicleta, 2.5 km córrre) els campions van ser Jordi García (Gavà Triatló, 41’00’’) i Andrea Victoria Santa Coloma (Gavà Triatló, 51’36’’), en categoria masculina i femenina respectivament. En el triatló Supersprint Parelles, els equips que van arribar primers foren CET Distance (43’31’’), Trippex (45’40’’) i Tormenta de Ciervos (48’36’’).

Redacció / Foto: Škoda Triathlon Series

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix