Gavà tancarà la temporada de l’Škoda Triathlon Series

Les diferents modalitats i distàncies d’aquesta competició, que se celebrarà aquest diumenge, serviran per tancar la temporada de l’Škoda Triathlon Series, el major circuit d’aquesta modalitat esportiva popular.

Aquest diumenge 25 d’octubre se celebrarà a Gavà la ja tradicional cita amb el triatló: l’Škoda Triathlon Series. Unesdeveniment que enguany posarà el punt final al major circuit de triatló popular que hi ha actualment. La competició torna amb tres distàncies després de millorar el passat any el circuit de ciclisme i les sortides a la recerca d'una major comoditat i seguretat pels triatletes.

Als clàssics Sprint i Olímpic, que es pot fer individualment o per equip de relleus, en aquesta ocasió també s'ofereix el Supersprint. D'aquesta manera, aquells que vulguin debutar en l'esport de les transicions tindran una distància assequible per competir de forma individual o per parelles.

Modalitats

-Triatló Olímpic Individual: Un únic participant realitza el triatló (1500m/40k/10k) de forma individual.

-Triatló Olímpic Relleus: Un equip de 2 o 3 participants realitza per relleus el triatló. És a dir, si l'equip està format per 3 participants: un neda + un pedala + un corre = els 3 junts entren a meta. De la mateixa manera, si l'equip està format per 2 participants, n'hi haurà un que realitzi dos segments (lliures a escollir per l'equip).

-Triatló Sprint Individual: Un únic participant realitza el triatló (750m/20k/5k) de forma individual.

-Triatló Sprint Relleus: Un equip de 2 o 3 participants realitza per relleus el triatló. És a dir, si l'equip està format per 3 participants: un neda + un pedala + un corre = els 3 junts entren a meta. De la mateixa manera, si l'equip està format per 2 participants, n'hi haurà un que realitzi dos segments (lliures a escollir per l'equip).

-Triatló Supersprint Individual: Un únic participant realitza el triatló (350m/10k/2.5k) de forma individual.

-Triatló Supersprint Parelles: Ja sigui amb un amic, familiar o amb la teva parella, realitza el triatló al seu costat durant tot el recorregut. En cada pas de control el temps quedarà enregistrat i es comprovarà que heu aneu junts.

Redacció / Foto: Škoda Triathlon Series

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix