Sant Boi es convertirà durant el cap de setmana en la capital del beisbol base

Se celebrarà els tornejos internacional Pedro García (cadet) i Quatre Estrelles (infantil).

Des d’avui i fins al pròxim diumenge Sant Boi de Llobregat acullirà dos tornejos internacionals: Pedro Garcia –categoria cadet sots 15- i Quatre Estrelles –categoria infantil sots 13- organitzats per l’entitat baixllobregatina.

En el Quatre Estrelles, que arriba a la sisena edició, participarà el club organitzador, el CBS Sant BOi, la Selecció Navarra, el Montpellier Barracudas de França, l’Acadèmia de Beisbol de República Txeca i l’ All Star de Catalunya.

Per altra banda, al Torneig Pedro García arriba a la dotzena edició i prendran part cinc equips: CBS Sant Boi, actual campió d’Espanya de la categoria, així com l’Acadèmia de Montpellier (França), la Selecció Navarra, l’Acadèmia de República Txeca i l’ All Star de Catalunya.

A més, hi haurà unes competicions d’habilitat, Home Run Derby, llançament a més velocitat (Mph), corredor més ràpid i habilitat dels infields. Participaran un jugador de cada equip i es farà dels dos tornejos programats.

Redacció / Foto: CBS Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix