Carles Lladó i Marina González guanyen el Cros Solidari per la Salut Mental

Més de 550 participants van prendre part a la desena edició a la prova atlètica que es va celebrar al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi van organitzar el 10è Cros Solidari per la Salut Mental. L'esdeveniment esportiu es va emmarcar dins dels actes de commemoració del Dia de la Salut Mental.

Més de 550 atletes van prendre part en l’edició d’aquest any en les diferents distàncies que es van celebrar. El Parc de la Muntanyeta de Sant Boi va acollir aquesta prova esportiva i solidària que pretén conscienciar sobre la realitat de la malaltia mental, fer-la visible i valorar-ne la seva importància social. 

A la distància Open el guanyador en la categoria masculina va ser Carles Lladó, del Pratenc AA, amb un temps de 27’10’’. Carles Montllor (Castillejo & Cáceres RC, 27’21’’) i David Gil (CA Sant Boi, 27’42’’) foren segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, Marina González, del Triatló L’Hospitalet, va ser la guanyadora amb un registre de 34’44’’. A continuació van arribar Rocio Seco (34’55’’) i Paula López (Running Parc, 35’00’’).

A la prova de salud mental, els vencedors van ser Óscar García (PSSJD, 2’06’’) I Laia Fabra (Club Atletisme Sant Just, 2’53’’). I a les proves de promoció els guanyadors foren: Aleví (Iván Moreno i Annelise Antonio), Benjamí (Daniel Rocafull i Mariona Balsera), Cadet/Juvenil masculí (Kamal Tamghart), Infantil (Jesús Hurtado), Prebenjamí (Denis Pastrana i Berta Flavia) u Cadet/Juvenil/Infantil femení (Natàlia Cobos).

Redacció / Foto: Cros Solidari per la Salut Mental (facebook)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix