El barcelonisme català es va aplegar a Castelldefels

Quaranta-set penyes blaugrana, més de 300 persones, van celebrar la segona Trobada del Baix Llobregat i el primer aniversari de la PB La Pulga.

Més de 300 persones, representant a 47 penyes barcelonistes d’arreu de Catalunya, van participar a la segona Trobada de Penyes Barcelonistes del Baix Llobregat així com el primer aniversari de la Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels.

Recepció al Castell

La jornada va començar a les deu del matí amb la recepció dels participants al Castell de Castelldefels. Els assistents van poder gaudir d’un esmorzar de germanor, presidit per Pau Vilanova, directiu de l’FC Barcelona, i l’actuació del Club de Country de Castelldefels. Tanmateix, tots els assistents a la trobada va poder fotografiar-se amb la Champions League i la Copa del Rei, dos dels tres trofeus que el primer equip blaugrana va conquerir la darrera temporada.

Cercavila i recepció

A partir de les 11.30 hores, va tenir lloc una cercavila, consistent en la desfilada dels estendards i banderes de totes les penyes participants des del Castell fins l’Ajuntament de Castelldefels, on va tenir lloc una recepció oficial per part de l’alcaldessa Candela López i diversos regidors del municipi. El recorregut va estar animat pel grup de ‘batucada’ Kanaloa.

Tot seguit, la Sala de Plens del consistori es va vestir de blaugrana en un acte que va resultar molt emotiu. Ramon Massons, president de la PB La Pulga, Ramon Pont, directiu de l’FC Barcelona i vicepresident de la Fundació del club i Candela López, alcaldessa de la ciutat, van pronunciar unes breus paraules destacant la importància d’una festa com aquesta i en la que es va procedir a repartir entre les penyes participants una medalla commemorativa de la trobada.

Conferència-col·loqui

De tornada al Castell, es va celebrar una conferència-col·loqui sobre el tema “Barça, solidaritat i Fundació”. Moderada per l’estilista Josep Pons, va comptar amb la participació de Ramon Pont, vicepresident de la Fundació de l’FC Barcelona, Justo Tejada, jugador del club durant els anys 50 i 60, Paco Clos, exjugador de la dècada dels 80 i Joan Poquí, periodista castelldefelenc de Mundo Deportivo. La Sala Magna del Castell va ser un escenari immillorable per l’acte.

Finalment, va tenir lloc el dinar de germanor al Lounge Club del Cel Blau, seu de la Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels. La taula d’honor va estar presidida per l’alcaldessa Candela López i formada per Ramon Pont, directiu del club, Ramon Massons, president de la penya organitzadora de l’esdeveniment, Vicenç Notari, president de la Federació de Penyes, Santi de Cruïlles, directiu de la federació comarcal i els exjugadors blaugrana Justo Tejada i Paco Clos.

La cloenda de la jornada fou molt emotiva, amb el lliurament de diferents obsequis. L’estilista Josep Pons va rebre el primer trofeu Masia del Baix Llobregat, en reconeixement a la seva implicació en el moviment penyístic barcelonista. Els representants de l’Ajuntament de Castelldefels, de l’FC Barcelona, de la Federació de Penyes Barcelonistes de la comarca i la PB La Pulga es van intercanviar obsequis en record d’una magnífica jornada de convivència i barcelonisme.

Redacció / Foto: Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix