Castelldefels acollirà la segona Trobada de Penyes de Barça del Baix Llobregat

Se celebrarà també el primer aniversari de la Penya Blaugrana La Pulga, organitzadora de l'esdeveniment.

Castelldelfels es convertirà en la capital blaugrana per un dia. El pròxim 10 d’octubre se celebrarà la segona edició de la Trobada Barcelonista de Penyes del Baix Llobregat organitzat per la PB la Pulga de la ciutat baixllobregatina.

Els actes començaran a les deu del matí amb una recepció a la plaça d’El Castell per al regidor delegat d’Esports, Fernando Cerpa als representants barcelonistes Vicenç Notari, president de la Federació de Penyes del baix Llobregat, i Ramon Massons, president de la Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels. Posteriorment, a les 11.30 hores, hi haurà una desfilada amb estandards per la ciutat, i a les 12 hores hi ha previst una recepció a la sala de Plens de l’Ajuntament.

També s’ha organitzat una conferència sota el nom “Barça, Solidaritat i Fundació” a la sala Magna del Castell on participaran l’alcaldessa, Candela López, i representants de la directiva de l’FC Barcelona i exjugadors. Finalment i com a darrera activitat se celebrarà un dinar de germanor al lounge club del restaurant Cel Blau (14.30 h).

Cal destacar també que la Trobada coincideix amb el primer aniversari de la Penya Blaugrana La Pulga, organitzadora d’aquest acte.

Redacció / Foto: PB La Pulga Castelldefels

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix